Kapučino pagatavošana
Kursa saturs
Barista red dots

KAPUČINO PAGATAVOŠANAS MĀKSLA KĀ AUGSTAS KLASES BARISTA RĀDĪTĀJS.

Ar lielisko Espresso un piena apvienību, kas lieliski viens otru papildina, tika radīta kapučino māksla. Baristas apgūst kafijas ekstrakciju kā mākslu un to faktiski īsteno saviem klientiem ik reizi, kad tie gatavo espresso. 

Šis kurss ir orientēts uz pieredzējušiem bārmeņiem, kas ikdienā saskaras ar espresso un kapučino pagatavošanu ar tradicionāliem espresso aparātiem. Apvienojot teoriju ar praksi, jūs iemācīsieties izmantot savu potenciālu, pagatavojot kafijas dzērienus savienojumā ar pienu.

Dotajā kursā ir ietverta arī dekoratīvā kapučino pagatavošana (latte art māksla), kas kļūst arvien populārāka visos bāros. Kurss iepazīstina ar vairākiem paņēmieniem kā pagatavot klasisku un personalizētu kapučino ar dažādām metodēm. Tas dos kreatīvu iedvesmu Jūsu fantāzijai.

KURSU AUDITORIJA

Šīs kurss būs interesants tiem, kas vēlas uzzināt par jauniem kafijas servisa trendiem, it īpaši klasiskā vai dekoratīvā kapučino pagatavošanā.

Kapučino pagatavošana
Barista red dots

Aizpildiet kontaktformu šeit un mēs sazināsimies ar Jums tuvākajā laikā

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.