Kafijas pupiņu maisījums, kafijas dzirnaviņas, espresso iekārtas, maģisks baristas pieskāriens un aprīkojuma pienācīga uzturēšana: jūs apgūsiet teorētiskas zināšanas un maģisko paņēmienu, lai varētu pagatavot perfektu espresso.
Lai iegūtu izcilu espresso ir jāievēro visus piecus posmus: kafijas maisījums, pareiza dzirnavu noregulēšana, espresso aparāta pareiza darbība un precīzas baristas iemaņas kontrolēt visus šos posmus un uzturēt kafijas iekārtu labā stāvokli.
Kursa mērķis ir sniegt tā dalībniekiem visplašākās iespējamās zināšanas par kafijas pagatavošanu: sākot no kafijas pupiņu / maisījuma rakstura noteikšanas, līdz lieliska dzēriena pagatavošanai. Galvenais uzsvars tiek likts uz praktiskajiem aspektiem, kuros tiek izmantotas dažāda veida kafijas dzirnavas un espresso aparāta pareiza darba metodes.
____________________________
KURSU AUDITORIJA
Kurss ir piemērots baristam, kā arī tiem, kas saskaras ar kafijas pagatavošanu (kafejnīcas, restorānos utt.) un ikvienam, kas vēlas uzlabot savas teorētiskās un praktiskās zināšanas par kafiju ar mērķi sniegt saviem viesiem tikai vislabāko.
Aizpildiet kontaktformu šeit un mēs sazināsimies ar Jums tuvākajā laikā