5 atslēgas pie espresso
Kursa saturs

Kafijas pupiņu maisījums, kafijas dzirnaviņas, espresso iekārtas, maģisks baristas pieskāriens un aprīkojuma pienācīga uzturēšana: jūs apgūsiet teorētiskas zināšanas un maģisko paņēmienu, lai varētu pagatavot perfektu espresso.

Barista red dots

Lai iegūtu izcilu espresso ir jāievēro visus piecus posmus: kafijas maisījums, pareiza dzirnavu noregulēšana, espresso aparāta pareiza darbība un precīzas baristas iemaņas kontrolēt visus šos posmus un uzturēt kafijas iekārtu labā stāvokli.

Kursa mērķis ir sniegt tā dalībniekiem visplašākās iespējamās zināšanas par kafijas pagatavošanu: sākot no kafijas pupiņu / maisījuma rakstura noteikšanas, līdz lieliska dzēriena pagatavošanai. Galvenais uzsvars tiek likts uz praktiskajiem aspektiem, kuros tiek izmantotas dažāda veida kafijas dzirnavas un espresso aparāta pareiza darba metodes.

____________________________

KURSU AUDITORIJA

Kurss ir piemērots baristam, kā arī tiem, kas saskaras ar kafijas pagatavošanu (kafejnīcas, restorānos utt.) un ikvienam, kas vēlas uzlabot savas teorētiskās un praktiskās zināšanas par kafiju ar mērķi sniegt saviem viesiem tikai vislabāko.

Baristas kursa saturs
Barista red dots

 

Aizpildiet kontaktformu šeit un mēs sazināsimies ar Jums tuvākajā laikā

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.